• 230
    olayları neye göre referans aldığınızı ve değerlendirdiğinizi bilmiyorum ama bu kategoride bazı düşüncelerimle ben de varım.
    istifa diye değerlendirme yapmadığımı belirterek yönetim şu zamana kadar yaptıkları mali konuda evet başarılı olduğunu düşünüyorum. transfer konusunda ve yönetimin bazı konularında başarısız olduklarını göz ardı etmemek gerekiyor. bir kaç sorum olacak sizlere;

    1- bir plan dahilinde yapılan yapılan çalışmalar olsa sizce şu zamana kadar transferleri çoktan halletmemiz gerekmiyor muydu?
    2- transferi son gününe kadar bırakılıp gol kralı olsa da 3 maç cezalı bir futbolcumuza 10 m€ bana göre telaş transferi yapmak ne kadar mantıklı? bu futbolcu sonuçta 2 3 oyuncu peşinde 4 5 ay koşturulup olmayınca alındı bunda hem fikiriz di mi?
    3- başakşehir'den bir puan almak büyük başarıydı gibi cümleler ve kötü geçen bir yaz dönemi transfer döneminden sonra benimde içinde bulunduğumuz taraftarların tepkilerinde haklı değil mi?

    son olarak transferlerden sonra bu düşüncelerimizden vazgeçmiş olmayacağız. haksız olduklarını düşündüğümüz her davranışlarında bunu makul bir şekilde belirtmiş olmak ve bu tepkilerden olumlu sonuçlar çıkarmak galatasaray taraftarını diğer taraftarlardan ayıran en büyük özelliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın