• 229
    her taraftar yangına ortak olabilir. oldukça sakin kalan taraftarlar bile, aklı başında olanlar dahi, "ne oluyor, bir sorun mu var" diye içinden geçirebilir, panik olabilir.

    çok sakin kalan taraftarlar, yok ya halledilir diyenler, 31 ağustos günü sudan çıkmış balığa döndüler. onun için taraftarların paniğini, kızmasını anlayışla karşılamak lazım. fakat, işte burada kocaman bir fakat geliyor, kötü niyetli hareket eden, devamlı hakaret eden, saldırmaya yer arayan, doğru mu değil mi beklemeden her haberde en önde giden taraftarsa kasıt, kusura bakmayın ama anlayışla karşılanacak bir yanları yoktur.

    "eğer bu doğruysa skandalll" o kadar fazla offside verdim ki şu cümleye, anlatamam. ne hikmetse hiç birisi de doğru çıkmadı. bakın liseli elemanların, rakip taraftarların, medyanın ciddi şekilde manipülasyonu var, özellikle de sanal alemde. haberleri beklemeden, kulübü beklemeden her haberde ortaya atlayıp, mevcut yönetimi gelmiş geçmiş en kötü yönetim seçenler, istifa isteyenler falan oldu. gerçekten bu kadar gaza gelmeye gerek var mı?

    evet, traftar tepkilerini önemseyen bir yönetim var, evet yapılanlarda taraftarın da rolü var, ama o kadar. dahasını kendinize biçmeyin. yani dursun özbek'in seçime gitmesi ve mustafa cengiz'in seçilmesini profil resmini gri yapmasına bağlayan var, el insaf. dursun özbek taraftarı falan önemsemiyordu. amacı yeni sezondan önce seçime gidip, 3 yılı kapmaktı. avrupadan men geldiğini en iyi o biliyordu.

    öyle ya da böyle iyi niyetli, endişeli taraftarlar, aklı selim, mantıklı eleştiriler yapanlarsa kasıt, evet faydalı oldukları yerler olmakta. ama eğer ki sosyal medyada ana avrat sövenler, uçakları düşsün diyenler, sala'nın uçağından espiri kasanlar, abdurrahim albayrak'ı her resme montajlayıp espiri kasanlar, her haberin altına "#yönetimistifa" yazanlarsa, kusura bakmayın da hiç bir faydaları yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın