• 1812
    31 ocak bitene kadar (24 saat gibi bir sure kaldi) varsayimlar uzerinden elestirip, ovecegimiz yonetim olacaktir.

    kotu senaryo: galatasaray transfer sezonunu, diagne ve marcao ile kapatti; fenerbahce, tam 1 ay ugrasip kadromuza katamadigimiz alan'i mechul veya bizim de teklif ettigimiz meblag ile, serdar'i ise bonservissiz kadrosuna katti; besiktas, kagawa transferini gerceklestirdi.

    benimde icinde olacagim bir guruh bu durumda yonetime serzeniste bulunacak cunku diagne transferi tek basina forvet mevkii icin yetersiz, elindeki en iyi yerli stoperi fenerbahceye bilabedel veriyorsun ve asil planin olan alan'i fenerbahce'ye kaptiriyorsun.
    belhanda gibi para edebilecek ve potansiyel risk tasiyan bir oyuncuyu elinde tutup, kagawa'yi nerede ise semih parasina besiktas'a kaptiriyorsun. direkt olarak buyuk basarisizlik.

    iyi senaryo: diagne ve marcao yanina, diagne tipinde olmayan, pato veya alan gibi bir forvet daha transfer edip, azman ve tecrubeli bir defans getiriyoruz. fenerbahce'den serdar icin bonservis aliyoruz. besiktas ne yaparsa yapsin bize ne.

    benimde icinde olacagim bir guruh bu durumda yonetimi transfer donemi icin olaganustu bulmasa da, basarili bulacaktir. su ana kadar ki garip aciklamalar ve sacmaliklar sineye cekilecektir.

    bu durum, transfer taraftarligi degil sadece somut sonuclara dayali tepkidir.

    transfer sezonunun sonuclari ile alakasiz canimi sikan tek sey ise, diagne'nin duyurulus videosu! sanki gelen drogba sanki gelen ibrahimovic, ligin en iyi forveti dahi olsa, yurtdisinda kim tanir!

    neyse son olarak da; transfer sezonu nasil biterse bitsin, asil olan galatasaraydir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın