• 20918
    28 ocak 2019 itibariyle hala forveti olmayan takımım.transfer döneminin kapanmasına 3 gün kaldığını düşündükçe insanın içi sıkılıyor hakikaten.
    geçen sene ocak ayında mustafa cengiz ve ekibi yönetime geldiğinde forvet hattımızda eren ve gomis varken hoca forvet takviyesi istemişti. ve biz geçen sene ara dönemde son güne kadar forvet aradık. hatta bu transfer döneminde udinese'ye transfer olan, o dönem watford'da forma giyen stefano okaka imza aşamasına kadar gelmişti ama olmadı. aradan geçen yaz transfer döneminde gomis satıldı. erenin yanına 2 forvet gerekirken işimizi son güne bıraktık ve kimseyi alamadan ömer bayram transferiyle transferi kapattık.
    geldik 2019 ocak ayı transfer dönemine. eren kadro dışı kaldı ve 1 yıl önce bu zamanlar eren ve gomisin yanına 1 forvet ararken bugün kadroda ne eren kaldı ne gomis ne de onların yanına ya da yerine alınmış bir isim. şampiyonluk için forvette 3 kişilik bir rotasyon düşünen fatih hocanın elinde 28 ocak itibariyle forvet yok. kanattan devşirme sinan ile 18. ve 19. haftayı geçirdi. üstüne üstülük geçen sene şampiyonlukta büyük pay sahibi olan, bu sene ilk yarıda zaman zaman silik olsa da belirli maçlarda sivrilebilmiş garry rodrigues satıldı. o da hücum gücümüz açısında büyük kayıp. insanlar forvet transferimizin yapılmamasından o kadar rahatsız olmuş durumda ki garry için yerine bir takviye beklentisi yok kimsenin. halbuki henry'nin kritik bir maç öncesi cezası ya da sakatlığı varsa mecbur ya sofian oraya kaydırılacak ya da sinan ki ikisinin de mevkisi ora değil.
    sonuç itibariyle mustafa cengiz ve ekibi yönetime geleli bir yılı aşkın bir zaman geçti. bir yıldır biz forvet arıyoruz ama sonuç alamıyoruz. eğer galatasaray gibi bir takımın transfer cezası yoksa bu kadar sürede takıma forvet veya forvetler katamamış olamasının hiçbir izahı olamaz. iskandinav takımları hatta o kadar uzağa da gitmeye gerek yok anadolu takımları dahi kimleri bulup getiriyor da randıman alıyor. bizim bunu yapmakta dahi beceriksiz olmamız kabul edilemez.
    fikir vermesi açısından yazıyorum. bütün transfer dönemi peşinden koşup paramızın yetmediği 10 milyon euroların konuşulduğu benjamin tetteh'in bir önceki transfer bedeli 600 bin euro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın