• 20913
    en büyük eksiği iyi iki golcü olan takımımız.

    birçok farklı şekilde pozisyon üretebilecek futbolculara sahibiz. mücadele desen bu aralar maşallah o da üst düzey. bizdeki en büyük sıkıntı tehdit yaratabilecek şut çeken futbolcu eksikliği.

    örnek vermek gerekirse pas trafiğimiz genelde şu şekilde oluyor: *

    muslera->maicon->fernando->ndiaye->fernando->belhanda-> feghouli-> belhanda-> mariano.

    işte tam bu esnada top sağ çizgiye gelmiş oluyor. bu noktada oyuncu kafasını kaldırdığında içeride yırtıcı ve uzun bir forvet görürse daha kendine güvenen bir şekilde açıyor ortayı. bunun yakın zamandaki en güzel iki örneği didier drogba ve bafetimbi gomis.

    diyelim ki yok öyle bir futbolcumuz, mariano bu sefer topu belhanda'ya yerden yollayarak ortadan pozisyon üretmeye çalışıyor. işte bu esnada da verilen pasa tereddüt etmeden ve oyalanmadan bitirici vuruşlar yapabilen golcü ihtiyacı doğuyor. bunların da en önemli yakın zaman örnekleri milan baros ile burak yılmaz.*

    şimdi üç ihtimalli sonucu olan bir haftaya giriyoruz:

    bu iki farklı rollerdeki forvetten hiçbirini almazsak, bu ihtimali konuşmak dahi istemiyorum.

    bu iki tip forvetten birini alırsak, ligi çok büyük ihtimalle kazanırız, kazanamazsak bile kesinlikle ilk 2 de tamamlar şampiyonlar ligine katılma hakkı alırız ama avrupa'da yolumuz çok da uzun olmaz.

    bu iki tip forvetin ikisini de takımımıza katarsak, yüzde 99 ihtimal ile şampiyon oluruz ve çok ekstra şeyler yaşamazsak avrupa'da yarı finali garanti olarak görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın