• 12464
    transfer döneminde bilgi kirliliğinin inanılmaz boyutlara ulaştığı sözlük. herkesin konuştuğu alan carvalho gibi isimler tamam da, bu transfer döneminde en abuk subuk isim için bile gündem oluşturuluyor. twitter'da @enguzelsporhaberleri diye uyduruk bir sayfa galatasaray yöneticileri meksika'da şu maçı izledi diye haber uyduruyor. bir anda o maçta oynayan forvet oyuncularının başlığının yanında (54) falan görüyoruz. entry'ler de öyle bir yazılıyor ki, "fatih hocamın sistemine uygun"lar mı dersiniz, "bu oyuncu tek forvet oynayamaz, demek ki hoca 442'ye geçmek istiyor, kesin belhanda gidecek" mi dersiniz inanılmaz şeyler yazılıyor.

    hepimiz heyecanlanıyoruz tamam da, bu duruma belli bir sınır getirilmesi lazım. burası twitter, instagram gibi bilgi çöplüğü değil. şu an herhangi bir futbolcuya fake hesap açıp aslan resmi paylaşsam, bunu da gelip sözlüğe yazsam "a futbolcusu aslan paylaştı" diye, 3 gün gündem olacak.

    alan transferi biliyorsunuz ki 92 gündür her gün "alan transferi hayırlı olsun" diye açıklanıyor. ama bir gün sözlüğe bir giriyorum, alan(44) tamam diyorum geldi herhalde. günün ilk entry'si:

    --- alıntı ---

    alan'da işlem tamam
    -a spor

    --- alıntı ---

    bu durum dışında, dolu, doyurucu entry'ler, güzel ve samimi ortamıyla yıllardır sevdiğim bir yer, var olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın