• 1743
    3 gününüz kaldi. 3 gün içinde doğru düzgün iki transfer yapmazsaniz kendi sonununuzu hazırlamış olursunuz. borçsuz ve kar eden bir kulüp olmak demek transfer yapmamak anlamına gelmiyor. siz olayı çok yanlış anlamışsınız. mesela bruma, mesela telles, mesela rodrigues, mesela ozan, mesela ndiaye, mesela semih kaya.. bu saydıklarım.ve aklıma gelmeyen birçok oyuncuyu son iki sezon içinde satıp kar elde ettik. bugün belli bir süre içerisinde kar ettiğimizi açıklayabiliyorsak bu transferler sayesindedir. bu adamların hepsi genç. hepsi az ya da cok potansiyelli. kimi potansiyeline tam ulaşamadı kimi üzerine cıktı, kimi az kimi çok paraya transfer oldu ama hepsinden kar ettik. kar böyle yapılır, takimin parlarsa oyuncun parlar, takımının parlamasi icin de genc basariya ac potansiyelli oyunculardan bir kemik oturtur ve belli bir sistemde ısrar edersin. böylece de takımda parlayan oyuncularını güzel fiyatlara satıp yerlerini ucuz maliyetli genc oyuncularla doldurmaya devam ederek borclarini odersin.

    bizim yönetim elindeki oyuncuları satıp sonra mac kadrosundaki 18 kisinin 8 inin defans olduğu kadrolarla başarılı olup elindekileri de satma pesinde. bakin abicim fatih hoca brumayi getirirken risk aldi. 10.milyon üzeri bir para ödendi. o bruma sakatlandı, kötü oynadı potansiyeline ulaşamadı ama yine geldiğinden daha yüksek meblağlara satilabildi. yapmanız gereken bu ama surda transferin bitmesine 3 gün var, elinizde paraniz olmasina ragmen size 3 ay önce verilen listeden bir adamı alip getiremediniz. yahu aynaya nasıl bakıyorsunuz. bugün portonun, benficanin, dortmundun, barcelonanin, citynin falan forvetsiz şampiyonluk yarısı verdiğini duysanız gotunuzle gülmez misiniz? yahu sikeciler küme düşmemek icin ugrasiyor ama su durumlarinda bile bizim forvet olayıyla kafa bulabiliyorlar.

    sen eline iki ay önce verilen listeden en az bir kişiye transfer sezonu açılır açılmaz imza attiracaktin ki elin guclensin. kimseye imzalayamadın. ffpyi ve elindeki.parayi herkes biliyor, 3 günün kalmış, kime gitsen vereceği adamın yerine transfer yapamayacak o yuzden fahiş fiyatlar isteyecek. yıllardır yöneticilik yapan adamların bunları hesaplayamayip koca kulübü bu duruma sokmasına inanamıyorum. hani bir söz var ya götüyle inatlasan donuna sicarmis diye. hah aynen o durumdayiz. umarım şu fatih hocanın yüzünü daha fazla yere dusurmezsiniz. yoksa donunuza sıçmak üzeresiniz haberiniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın