• 1737
    ortalığın yangın yerine dönmesine ramak kala transferi bu kadar savsaklamasını iyi niyetten çok uzak bulduğum, anlamaya çalıştığım, çoğu zaman "yok artık o kadar da olmaz" dediğim ama şu tarih itibarıyla taşları teker teker yerine oturtunca bana "acaba mı" diye sorduran bir sürecin yaşanmasına neden olan yönetim.
    sonra düşününce, başta başkan ve albayrak'ın otoriter güce yakın olmaları, yukarıdan gelebilecek bir baskıya karşı koyamamalarına neden olabilir. unutmayalım ki bu adamlar halihazırda ticaretle iştigal eden isimler ve her daim devlet kurumlarıyla iyi geçinmek, arayı sıcak tutmak zorunda olmaları.....vs kafamızda deli sorularla baş başa kalıyoruz.
    zaten göksel gümüşdağ'ın, hilmi öksüz'ün sürekli laf sokmaları, 19.05'de twitterdan "bariyer" açıklaması yapmaları, bu kadar rahat olabilmeleri bir yerlere güvenmelerinden başka ne olabilir ki?
    sonuçta transfer dediğin olay atomu parçalamak değil, gider kesene uygun bir adam alırsın, tutar-tutmaz o ayrı. sonuçta dünya 3-5 tane forvetten ibaret değil.

    mesela merak ediyorum;
    şu an yönetici arkadaşlar ne yapmaktalar?
    hafta sonunu nasıl geçirdiler?
    26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı'nı kaç yönetici, bakın stattan demiyorum, evinde ya da farklı bir mekanda izledi?
    transferin bitimine 3 gün kala, mesela yarın sabah için planları nedir?

    neyse, ak koyun kara koyun 3 güne belli olacak ama transferin bu saate kalması bile büyük kabahat ama olur da transfer yapılmazsa ve bu sene, önce şampiyonlar ligi, sonra da süper lig gös-te-re gös-te-re rakiplere altın tepside sunulursa kendilerinin bir bedel ödemeden çekip gitmeleri de beni ve birçok taraftarımızı vicdanen rahatlamayacaktır, bunu da bilsinler.
    en başta da dile getirdiğim gibi, çok basit bir transfer işini olay haline getirmeleri, sadece beceriksizlikle geçiştirilemez, artık bir niyet bozukluğundan başka açıklama gelmiyor aklıma maalesef...
App Store'dan indirin Google Play'den alın