• 1733
    başkanlığı kazandıklarında epey sevindik çünkü dursun özbek belasından kurtulmuştuk. ne olursa olsun kulüpteki dinozorlar dursun özbek'i yeniden seçtirecek diye çok korkmuştuk. ama mustafa cengiz kazanmıştı. sevindik.

    sonra ne mi oldu?
    olumlular:
    - ilk adım olarak uefa'dan ceza almamızın önüne geçtiler ve uefa ile 4 yıllık anlaştılar. büyük bir başarıydı kabul etmek gerek.
    - kulüp en sonunda kar açıkladı.

    olumsuzlar:
    - futbol takımından oyuncular satıldı yerleri doldurulmadı. ndiaye pat diye satıldı yerini fatih hoca donk'la doldurmayı başardı. gomis satıldı yerine 2 forvet sözüyle ama hiç forvet alınmadı. aylar geçti 28 ocak 2019 oldu(2018-2019 ara transfer döneminin bitmesine 4 gün kaldı!) hala forvet alınmadı. üstüne ozan kabak ve rodrigues satıldı. artık para da var ama hala forvet yok. transfer konusunda batırdılar.
    - iletişim konusunda rezil durumdalar. yalan söylüyorlar ve taraftarı kandırıyorlar.

    kısacası; işletme olarak ele alırsak finansal açıdan iyi ama asıl amaç olan spor takımlarını yönetme konusundaysa rezil bir yönetim sergilemekteler.

    taraftarın güveni kalmadı. bu güveni geri kazanmak zor. hatta belki transferler olursa bir süre sessizlik bile olabilir ama en ufak şeyde taraftar yönetime saracaktır.

    benim şahsi görüşüm ise yönetim isterse ronaldo ve messi'yi getirsin şu birkaç günde ama istifa etmeliler. olmuyor beceremiyorsunuz.

    2018-2019 yaz transfer döneminde alanyaspor başkanının alaycı konuşmalarına maruz kaldınız!
    2018-2019 ara transfer döneminde kasımpaşaspor'un, başakşehir'in başkanlarına alay konusu oldunuz!
    yöneticiler yetmedi mbaye diagne bile instagram'dan alay etti tavırlarıyla. hem kulüple hem de galatasaray taraftarıyla.

    efendiler burası galatasaray! büyük markanın içine etmektesiniz! millete alay konusu olan bir kulüp yaptınız koca galatasaray'ı!

    galatasaray'ı bu hale getirmeye hakkınız yok! şu 2018-2019 ara transfer dönemi bitmeden son görevinizi düzgün yapıp forvet alın ve istifanızı kendiniz verip çekin gidin kulüpten!

    transfer yapılır ya da yapılmaz bahaneler üretirsin bunun için ama bu koca kulübü milletin ağzına sakız yapmanızın bahanesi yok! sizi asla affetmeyeceğim bu konuda!
App Store'dan indirin Google Play'den alın