resim
Alan Douglas Borges de Carvalho
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.78
Uyruk:Çin
  • 569
    --- alıntı ---
    menajer özkan doğan ‘alan’ın menajeri benim’ demiş!
    alan’ın bundan haberi var mı?
    özkan doğan galatasaray ile 1 kez masaya oturmuş mu?
    özkan doğan alan ile fotoğraf çektirmek isterken ‘alan’ın sen kimsin sorusu’ üzerine otelde kavga çıkarttı mı?

    galatasaray baki mercimek ve birlikte çalıştığı italyan menajer berti( cannavaro’nun menajeri)ye tek yetkili değildir yetkisi verdi. 4 aralıkta sıfır imzalayacaz dediler. verdikleri sözü tutamadılar. galatasaray da bunlarla çalışmaktan vazgeçti. işin özü bu!

    https://twitter.com/...472441917816833?s=20
    https://twitter.com/...472951068561408?s=20

    --- alıntı ---

    haluk yürekli'nin anlattıkları gerçekse yönetimin menajer tarafından kandırıldığı, oyalandığı ortaya çıkıyor. menajerler bedava dedi bizimkiler atladı. zaman harcandıktan sonra transfer sezonu açıldı ve bir baktılar bedava değil. tüm planlar bozuldu. bu yüzden yönetim mevcut menajerleri aradan çıkardı ve alan'ın asıl menajeriyle iş yaptı. 3 milyon civarı kulübüne vermeyi kabul eden yönetim tam anlaşırken bu sefer türkiye'deki iş yapmaktan vazgeçilen menajerler hak talep edip işi bulandırdılar. bizim ürkek yönetimse davalık olmayalım falan filan derken bu zamana kadar transfer gecikti.

    kendilerini menajerlere teslim eden yönetim utansın. sen her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmalısın. sonra çıkıp da umulmadık bariyerler falan filan dersin anca böyle. sen yöneticisin. planlama yapıp profesyonelce ilerlemelisin.

    başkan mustafa cengiz konuşmalarında hep kitap okuyan bilgili izlenimi veriyor ama davranışlarında hiç kitap okuyan insan belirtisi yok. yahu en azından bari sun tzu'nun savaş sanatı kitabını okusaydın bu kadar hata yapmazdın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın