• 1731
    hoca ozan’ın satılmasını istemiyorsa bugün tartışılan ve gelmeyen forvetin bütçesi nereden gelecekti acaba?

    peki satmasaydık sene sonu ne olacağı belli olacak mıydı? ya bu kadar para etmeseydi? yerine gelen marcao sadece 22 yaşında ve bonservis bedeli 4 milyon euro. hala ozan’ın yerini doldurduktan sonra ciddi bir miktar elimizde duruyor.
    bence yapılan hareket net şekilde doğru idi üstelik ozan ve menajeri yeni bir sözleşmeye imza atmadı.

    diğer taraftan serdar’ı kadro dışı bırakan terim değil mi? dün açıklamasında af olmayacağını ama yönetim idari bir karar verirse yine sözü çiğneneceğini söyledi fakat bu durumda yönetimin ne suçu var pardon???
    hoca oynatmayacaksa oyuncuya boş yere neden para ödensin öyle değil mi? fakat bu sefer taraftar ayaklandı ve yönetim satıştan vazgeçmek zorunda kaldı. bu serdar konusu yönetimin hatası olmayan bir konu bence.

    fakat bu forvet transfer olayı tam bir fiyaskodur. aylardır hala bir oyuncu bulamamak rezalettir bu konuda hoca haklıdır. gereğinin bir an önce yapılması gerekmekte.

    ben her şeye rağmen taraftarı sükünete davet ediyorum. yangın yapmayın. hoca ne dedi son güne kadar sabır dedi. ondan sonra başta hoca olmak üzere zaten herkes gereken cevabı verecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın