• 109
    galatasaray taraftarında ve doğal olarak sözlükde de olandır. bunun sebepleri de vardır.
    sosyal bakımdan:
    ilki bizim milletin özgüvenli insan sevmemesidir. biz de yumuşak başlı, uyumlu adam sevilir. aksi toplumda, her kademe ve pozisyonda, rahatsızlık yaratır. terim'in sert çıkışları, kulübü mobilize etmek için yaptığı atarlar vb, inkar ettiklerine bakmayın, bazı taraftar da bile rahatsızlık yaratır. bireyler bu tip karakterlerle karşılaşınca kendinde bir rahatsızlık hissedebiliyor.
    galasaray temelli sorunlar:
    bunlardan ilk uefa kupasından sonra italya'ya gidişidir. arda turan bile hatırlarsanız gittiğinde bu meseleyi söylemişti. bu olay, o dönemi yaşamışlarda bir kırgınlık oluşturmuş durumda.
    ikincisi, canaydın dönemindeki başarısızlık meseledir. zaten uzun süre terim'in taktik bilmediği, gazla oynattığı gibi saçma sapan argümanlara maruz kalan taraftarımız milan olayı ve canaydın dönemiyle birlikte "ikna" oldu. "terim taktik bilmiyor yeaaa" düşüncesini puan kaybedilen her maç yorumunda görebilirsiniz. forvet mi yok, yedek mi yok, donk'tan yıldız mı yaratılmaya çalışılıyor... hiç bir mazeretin veya rasyonel gerekçenin önemi yok.
    üçüncüsü aysal döneminde hocanın milli takıma gidişidir. ben hocayı orada birincil derecede hatalı bulanlardanım. bana kalırsa kalabilirdi. ancak demirörenle olan fotoğraf taraftarda büyük bir üzüntü yarattı. bir çok insan haklı olarak ah etti. tabi bu ekibe zaten sevmeyen, aslında kendi ego yarıştıran bir tayfa da eklendi. düşmanlığa temel oluşturan bir sebep de bu.
    _______
    saydığım bu sebepler nedeniyle ne yazık ki taraftarımız içinde terim düşmanları vardır. her puan kaybı, her tartışmalı mesele, her kriz anında her başlığa koşarak sebep gözetmeksizin yapılan düşmanlık boyutundaki eleştirileri görebilirsiniz.
    ozan kabak'ın terim'in izni olmadan gönderilemeyeceğini dolayısıyla hata yaptığını söyleyip, aynı zamanda terim'in neden konuşmadığındam dem vurup daha sonra terim, olayı açıklayınca, açıkladığı işin gene hocaya kızan gördü bu göz.
    transfer başlığına bakarsanız forvet alınmadığı için hocanın eleştirildiğini de görürsünüz. kimsenin eleştiriye lafı olamaz. bence semih'in alınması eğer onay verdiyse hocanın hatalı kararıdır mesela. ama bahsettiğim tarzdaki yorumlar eleştiririnin ötesine geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın