• 216
    bu rezalet zeminde oynanan futbol değil de işte bir şeyler seyrediyoruz.

    teknik oyuncular çok sıkıntı çekiyor. bundan en çok etkilenen sağ kanadımız. ne attıkları paslar yerini buluyor ne de top kontrolü yapabiliyorlar. özellikle sofiane feghouli çok net pozisyonları hiç etti. oyuna da katkısı 0 denecek kadar az. sağ bek için de durum çok da farklı değil.

    sinan gümüş ortalama oynuyor. her ne kadar sinan nefretim olsa da sahada daha kötü oyuncular var. iyi de değil, çok kötü de değil. kendi standardına göre iyi bile denilebilir.

    orta sahadan selçuk inan dışında hücuma katılan pek yok, çok nadir katkı verdiler. selçuk bu bağlamda iyi oynuyor. yine kendi standardının üzerinde oynayan bir oyuncu.

    marcos de nascimento teixeira marcao ve henry onyekuru iyi oynuyorlar. maicon pereira roque de günün kötülerinden. gerisi vasat oynuyor diyebiliriz.

    bu zeminde ne kadar futbol konuşulur bilmem ama birkaç kelam edelim. genel manada konuşursak işin defansif tarafını yapıyoruz. açıkçası çok riskli bir pozisyon atlatmadık, rakibe oyun kurdurmadık vs. atlattıklarımız da zeminin azizliği olan pozisyonlardı. işin ofansif tarafında ise henry'nin ayağına bakıyoruz. sağ taraftan destek 0. forvet zaten yarım bildiğiniz üzere. orta sahadan da destek gele gele selçuk'tan geliyor sadece. papa alioune ndiaye belki bir miktar daha hücuma destek çıkabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın