• 1681
    26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı eğer kötü bir şekilde sonuçlanırsa üstlerindeki baskı ciddi şekilde artacaktır.

    galatasaray spor kulübünün futbol haricindeki diğer branşlardaki zor duruma çözümler üretememeleri benim açımdan en büyük eksiklerden biridir. bu konuda daha bilgili arkadaşların bizi aydınlatmasını rica ediyorum, kapalı kapılar ardında gizli saklı bir şey kalmasın, taraftarlar bilinçlensin.

    buradaki arkadaşların aksine, futbol branşının idaresi konusunda izledikleri transfer politikası haricinde çok da olumsuz bir tablo görmüyorum. koca bir ilk yarı boyunca maliyete uygun futbolcuların bulunduğu bir transfer listesi hazırlamamak çok büyük bir hata ve eksidir. futbol şubesinde transferde ve futbolcu gözlemci ekibinde bulunan çalışanlarının bu kadar yetersiz olması ve yönetimin bu konuda hiçbir şey yapmaması da bir başka eksidir. iddia ediyorum, hem bu platformda bile bu bölümde çok daha yetenekli iş görebilecek kişiler bulunuyor.

    kulübün finansal yönetimi konusunda ise, oldukça başarılı ve disiplinli bir politika izliyorlar, bu açıdan çok büyük takdiri hak ediyorlar. günübirlik hevesler uğruna takımın geleceğini çöpe atmıyorlar.

    şimdiki hedefleri şu olmalı:

    1-) türkiye pazarında oldukça aktif marka değerine sahip 2-3 yabancı şirketle sponsorluk anlaşması imzalamak (ana sponsor, forma arkası)
    2-) transfer ve futbolcu gözlemci komitesi konusunda ciddi revizyonlar, transfer politikasında ağırlıklı olarak 17-23 yaş gençlerin değerlendirilmesi

    bunları yaparlarsa 3-4 yıl içerisinde süper ligi domine eden ve düzenli olarak avrupa'da mücadele eden dişli bir spor kulübü yaratabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın