• 6745
    zayıf osmanlı padişahları dönemlerinde sahneye çıkıp sorumluluk üstlenen osmanlı sadrazamları gibi, yönetme yetisini kaybeden yönetimlerin yapması gerekenleri yapmak zorunda bırakılan taraftar grubu.

    fakat nasıl ki bahsedilen sadrazamların çabaları ve geçici başarıları imparatorluğun gerilemesine engel olamadıysa, taraftarın bu inanılmaz çabaları ve saçma sapan bazı kararların önüne geçmesi de ne yazık ki yeterli olmayacaktır. kulüpleri taraftar yönetemez, yönetmemelidir. bu uzun vadede fayda değil, zarar getirir.

    bugün ben de dahil birçoğumuz yangıncı taraftarları eleştiriyoruz. fakat taraftar yangın çıkararak serdar aziz’in fenerbahçe’ye peşkeş çekilmesini engelleyebiliyorsa, arda turan transferine mani olabiliyora artık kimse o taraftarı suçlayamaz. burada her gün birbirimizi kırıyoruz, tetteh’e 8 verilir mi, en fazla 4 verilir diye birbirimize giriyoruz. galatasaray’ımızın parasını çarçur etmediği için savunduğumuz başkanımızın, ezeli rakibimize altın tepside bu kulübün önemli bir varlığını bedavaya sunmasına da biz mani olmak zorunda kalıyorsak, bu mevzu artık ciddi bir yönetim sorunu haline gelmiş demektir.

    taraftarımız kendisiyle ne kadar gurur duysa azdır evet, fakat genel durumun negatif görünümünü değiştirmez. yönetim, yönetimini eline almalı, bizlere kulübün akil ve sakince yönetildiği güvenini vermeli, taraftar da sadrazamlık görevinden taraftarlık görevine geri dönmelidir. eğer yönetim bu güveni veremiyorsa da uzatmadan görevi devretmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın