• 728
    talip olduğumuz forvetlerin sözleşmelerinin bitmesini beklediğimizi düşündüğüm dönemdir*.

    mustafa cengiz ve yönetiminin arkasındayım. hep savundum, savunuyorum da. zira etrafta bekleyen çakalları gördükçe kötünün iyisi olduklarını düşünüyorum. tamamen kendi fikrimdir.

    ama arkadaş, sen sezon başında büyük bir rezilliğe imza atmışsın. bunun bedellerini de ödemişsin. şimdi ara transfer döneminde yine aynı fiyaskoyu yaşatmaya ne hakkın var bu takıma?

    taraftarı filan boşverin kardeşim. taraftar ister. açın sözlüğü okuyun. herkes bambaşka bir forvet istiyor. birinin beğendiğini, diğeri beğenmiyor. ama arkadaş sen en azından 1 tane forveti transfer dönemi açılır açılmaz katacaksın takıma. lamı cimi yok bunun. gerekirse vagner love'ı alıp geleceksin. burada ortalığı yıkacağız bir çoğumuz. lanet edeceğiz. ama "forvet aldılar" diyeceğiz.

    rezillik yani şu durum. açıklaması yok. davulla zurnayla, kankilerine twitter'dan haber yaptırıp dubai'ye 2 yönetici gönderiyorsun. sonra onlar uçaktan elleri boş inince adamlara bile haber vermeden resmi siteden "beceremedik" yazıyorsun.

    bu iş bu kadar zor değil. hele elinde para varken hiç değil.

    evet bir çok engel var, doğrudur. hatta sezon başında alacaklardı 1 tane forvet ama terim inatla kendi istediği adamların beklenmesini istedi. o da haklıdır. ama kardeşim baktın ki alamıyorsun, şak diye anlaştığın adamı getireceksin. terim de gerizekalı değil herhalde "bana ne benim istediğim adamı almıyorsanız kimseyi almayın daha iyi" demez.

    bir kere transfer işinde abdürrahim albayrak'ın ne işi var? ben abdürrahim albayrak'ı görsem karşı komitede ellerimi ovuştururum "bunlara biz çok güzel kazık atarız valla" diye. adamı tanımasam bile derim bunu. zaten türkçe'yi zor konuşan adamı sen yabancı kulüplerle transfer pazarlığın gönderiyorsun. belki adamlar "tamam, anlaştık" dedi de abdürrahim anlamadı, kimbilir?*

    transfer işi tüccarlığa benzemez. hele hele türkiye'ye, makul ücretle futbolcu getirmek istiyorsan. iş bitirici olacaksın. orada senin kaynın, amucan, dayın yok. hatır, gönül işiyle yapamazsın. iş bileceksin ki kılıç kuşanasın. diğer türlü kılıcı kendine saplarsın işte böyle.

    işin özeti hem takımın hem de taraftarın moralinin içine ettiler. bu saatten sonra da belli ki doğru düzgün adam alamayacaklar. umarım alıp getirecekleri adamlar iş yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın