resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2789
    kendisi florya'nın en önemli adamlarındandır. futbolculara abi olur, evine hırsız bile girse gecenin kaçı olsa kalkar yanına gider, hatta eksiklerini giderir. hoca ile başkan arada albayrak varken mümkün değil kavga etmez.

    ancak bir futbolcuya nasıl ki hem sağ açık hem orta sahasın dersen bir yerde eksik kalır albayrak da öyle.
    florya'da deplasmanda takımla abdurrahim gitsin, basınla abdurrahim konuşsun, transferi abdurrahim yapsın. diğer yönetim kurulu üyeleri ne yapmakta acaba? onlar da abdurrahim'e mi bakıp çekirdek mi çitliyor?

    bakın ünal aysal'ın ilk döneminde abdurrahim floryadaydı, ali dürüst transferdeydi. ikisi de basında ellerinden geldiğince konuşmuyordu ki türk futbol tarihinin en kalabalık gündemi vardı. * *

    ünal aysal'ın ikinci döneminde bunlar gitti yerine lütfi arıboğan ile emir sarıgül geldi. arıboğan wesley sneijder transferi hariç florya'dayken emir sarıgül sessiz sessiz işi hallediyordu. gördük mü çıkıp her maç sonrası açıklama yaptıklarını?

    hatta adnan polat'ın ilk dönemi bile baktığınız zaman adnan sezgin * floryadayken haldun üstünel transferin başındaydı. bu sayede bir nebze ilerleyebildik. sonra adnan polat kötü niyetli adaşını yanında tutup üstünel'i gönderince malum durumlara kadar düştük. çünkü adnan sezgin her yeri ele geçirmeye çalıştı. sonuç olarak 2010-11 sezonunu yaşadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın