resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2788
    transferler konusunda bütün ihale kendisine kaldı. bu görevi ona veren başkan da bu ihaleden olumsuz nasiplenecek elbette.

    yalnız benim anlamadığım, bu kulüpteki diğer yöneticiler napıyor. yani tamam iş bölümü yapılmış olabilir ama bunlar sonuçta profesyonel değil. twitter'dan transfer yalanlayan yöneticimiz var. ya bir zahmet kıçınızı kaldırın da; arkadaşlar bu işe biz de destek olalım, 1 yönetici a şehrine gittiyse, b şehrine de biz gidip futbolcuyla görüşelim demez mi ya?! transfer yalanlarken gayet ilgilisiniz çünkü bu işle!

    abdurrahim albayrak, şükrü hanedar bir de şu twitter yalanlayıcısı yusuf günay. şu kadar olay yaşanıyor kulüpte, başka bir tane yönetici ortada mı? e efendim benim görevim, voleybol, benim görevim basketbol diyerek yırtamaz kimse bu işten. siz profesyonel değilsiniz ki; ilgi alanımız budur diyip işin içinden çıkamazsınız.

    yönetimler her konuda topyekün çalışmalıdır. biz ise bırakın birlikte çalışmalarını görmeyi, yöneticilerin büyük kısmının kim olduğunu bile bilmiyoruz. kağıt üstünde biliyoruz işte o kadar.

    bu transfer döneminde abdurrahim albayrak ne kadar başarısızsa, tüm yönetim de o kadar suçludur. yalnız bir işte suçlu olmak başarısız olmaktan daha vahimdir. bunu da belirtmek durumundayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın