• 709
    2018-2019 sezonu sonunda kadromuzdaki kiralik oyuncular onyekuru ve ndiaye kuluplerine geri dondugunde ve sozlesmeleri bitecek olan linnes, selcuk, donk, ve sinan ayrildiktan sonra elimizde soyle bir kadro kalacak:
    kale: muslera, ismail cipe
    sag bek: mariano
    sol bek: yuto, emrah, emre tasdemir
    stoper: maicon, marcao, ahmet calik
    orta saha: belhanda, celil, fernando, emre akbaba
    sag kanat: feghouli, yunus
    sol kanat: mugdat, atalay

    su kadroya cok net 1 sag bek, 2 stoper, 1 cift yonlu orta saha, 1 defansif orta saha, 1 sag kanat, 2 sol kanat, 3 forvet lazim.

    alt alta yazinca 11 futbolcu almamiz gerekiyor. hadi linnes ve sinan ile sozlesme yenilesek 9 oyuncu diyelim. bu dokuz oyuncudan 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat, 1 forvet direk ilk 11 cikacak kalitede futbolcu olmali. yani 5 adet direkt ilk 11 oynayacak adam almamiz lazim.

    su anda elimizde olan 14 milyon euro'yu kullanamazsak o parayi hicbir sekilde sezon sonu transfer icin kullanamiyoruz. forvet alamayacaksak bari en azindan sezon sonu ihtiyacimiz olacak bu mevkilerin bir kacini doldurmak icin bu parayi harcamamiz lazim. is bilen bir yonetim, 14 milyon euro gibi bir paraya cok net 3 tane kaliteli transfer yapabilir. yeter ki teknik kadro, scout departmani ve yonetim ayni dili konussun.

    gel gor ki bizim transferi yoneten kisi daha ana dilini dogru duzgun konusamiyor.

    bu yonetim bizi uzun vadeli bir felakete surukluyor. umarim bir sekilde fatih hoca direksiyonun basina gecip bu bilinmezden bizi cikarir. yalniz bu donem kapandiktan sonra m. cengiz yonetimi, bilhassa albayrak insan icine cikamayacak. bu rezillige ne gerek vardi hic bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın