• 1647
    özellikle 2018-19 ara transfer döneminde yaptıkları ve yapmadıkları ile, büyük bir hıyanet içinde bulunan ve kulübümüz adına telafisi mümkün olmayan zararlar verme yolunda emin adımlar atan yönetimdir.

    gelecek sene yabancı sınırı gelmese bile, 2019-20 yaz sezonunda takım kadromuz

    muslera (ismail) - mariano - maicon (ahmet) - marcao - nagatomo (emre - ömer) - fernando - belhanda - emre a. - feghouli

    sinan, donk ve linnes’in sözleşmeleri sene sonu bitiyor daha uzatmadık; sinan 1.3 m euro istiyor uzatacağımızı sanmam. linnes ile eşek değilsek uzatırız diye düşünüyorum.

    muğdat ile selçuk da gidici, yine emre t. veya ömer ikilisinden biri gidici.

    bu bağlamda takım kadromuz, altyapı oyuncularımız dışında yukarıdaki gibi. 2 orta saha, 2 forvet en az 2 kanat alınması şart oğlu şart ve bunları almak için, eğer bu transfer döneminde de köylü gibi atalet geçirirsek yazın yine oyuncu satmamız, daha doğrusu para eden bütün oyuncuları satmamız ve yukarıda saydığım 6 oyuncuya ilaveten, sattığımız oyuncuların yerine de adam almamız gerekecek. çünkü ffp, çünkü hedefler.

    bu nedenle ara transfer döneminde, cap boşluğu varken transfer yapılmasını istemek keyfi bir hamle değil, gerekliliğin yerine getirilmesi talebidir.

    basitçe anlatmak gerekirse, bu transfer dönemini köy bakkalı zihniyeti ile karda kapamak adına transfer yapmazsak, para eden adam sayımızın da azlığı nedeniyle 2-3 sene boyunca avrupa hayal olur. avrupa hayal olursa maddi gelir büyük ölçüde azalır. maddi gelir büyük ölçüde azalırsa ne borç kapayabilir, ne de uefa tarafından konulan kısıtlamalar nedeniyle büyüyebilirsin.

    yukarıda açıkladığım sebeplerle, adnan polat dönemi dahil, yakın tarihimizin en enkaz kadrosunu bırakmaya and içmiş gibi hareket yönetimden ricam şudur:

    içinizde gram galatasaray sevgisi varsa, çapınıza büyük geldiğini bilmemize rağmen fatih hoca tarafından ismi verilen oyuncu veya oyuncuları alın. çünkü bu saatten sonra, idari olarak ibra edilmeyeceksiniz. bari galatasaray’ın önüne taş koymayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın