• 1642
    birkaç gündür olanları takip ediyorum. ama gerçekten artık öyle yordular ki beni, hepimizi. inanın telefonu elime alasım yok ve çok birikti içimdekiler. ne zaman bir haber okusam yeni bir rezillik ile karşılaşıyoruz. her şey güzel giderken bütün bir camiayı nasıl da karamsarlığa sürüklediklerinin farkında değil yönetim. maaşlar ödendi deniliyor bir bakıyoruz serdar azizin alacakları karşlığında sözleşmesi fesih edildi haberleri geliyor, sonrasında emre akbaba transferinde fiyatı yükseltmek için araya giren fenebahçeye 4.5 milyon euro verdiğimiz serdar aziz'i bedavaya yolladığımız haberleri geliyor. doğrudur ya da değildir bilemiyoruz, çünkü neredeyse 1 senedir yaşanan iletişim problemleri istikrarlı bir şekilde devam ediyor. yönetim hiç bir konuda taraftarını rahatlatamıyor.

    transfer yapamazsın anlarız (ki şuan elimizde transfer bütçemiz var aslında anlayamıyoruz neden yapılamadığını) ama neden 5-6 aydır bu taraftarı beklentiye sokuyorsun kardeşim, neden "görün bakın kimleri alacağız" sabredin diyorsun? gerçekten çok doluyum sözlük, kulübü mali açıdan başarılı yönettikleri halde böyle büyük tepki alan kaç yönetim vardır? taraftarını çok yıprattı, mustafa cengiz ve yönetimi ve geçmişten hiç ders çıkartmadıkları belli. entryleri okuyorum ve herkes aynı şeyi söylüyor, hepimizi "akılmen" (arada bir komiklik yapayım da gerginliğimiz azalsın) yıprattılar ve bir girdap içerisine çektiler resmen.

    umuyorum ki kalan 3-4 günde güzel haberler alırız, mutlu oluruz, yönetim ve taraftar arasında yaşanan fırtına öncesi sessizlik, fırtına başlamadan son bulur ve "yönetim,futbolcu,taraftar" hedeflerimize odaklanırız. bekleyelim ve görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın