• 1630
    birçok hamlelerinde defalarca destek düşüncelerimi yazılı belirttiğim ve artık ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilemediğim bir sürecin kontrolünü tamamen kaybeden yönetim.
    çok mu zor iki kalem düzgün açıklama yapmak, dersin serdar şu şu şu budur, çin klüpleri cavcav stili paragöz oldu vs vs.

    elimizde scout dosyaları var oradan devam ediyoruz, abdurrahim sadece bir dikkat dağıtma "decoy"udur vs vs. millet iyi bari birşeyler yapıyormuş derler.

    fenerbahçe'nin ve beşiktaş'ın iflas ettiği, başakşehir'in son kurşunları attığı bir dönemde biz yarışı önde bitirirsek artık krallığımızı ilan edeceğiz. herkes görüyor biliyor bunu, taraftarın sabredememesinin sebebi de bu.

    hayatta böyle bir fırsat bireysel anlamda ayağıma geldi mi? geldiyse ıskaladım mı? diye defalarca düşüneceğim bir durumdayız.

    o kadar kritik, çanakkale'e arıburnu'nda başkomutan gazi mustafa kemal'in ani taarruz emriyle ikmal hattında olan yerleşememiş kolordunun kurtulmasını sağladığı "an" kadar hassas bir dönemdeyiz.

    bu dönemlerde tamam mali vs korumak iyidir ama karar alamamak verilecek en kötü karardan bin beter kötüdür.

    çavuşeskunun bükreşinin kıçına tekme koyup gönderebileceğimiz bir sezon bu artık bir yaşam belirtisi gösterin, biz galatasarayız ve kan kokusunu aldık.

    kan kokusunu alan aslanı dizginlemek kadar yapılacak kötü bir hıyanet olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın