• 20884
    ----------------------- muslera -------------------------
    mariano - maicon - marcao - nagatomo(linnes)
    -------------------- fernando --------------------------
    feghouli - belhanda - ndiaye - onyekuru
    ---------------------- forvet ------------------------------

    emre akbaba dönünceye kadar yukarıda ki kadroyla maçlara çıkacağız.

    burada dikkati çekmek istediğim nokta takımın sağ kanadı yani mariano - belhanda - feghouli üçlüsü teknik oyuncular olarak yer alıyor. bu dizilişte mariano' nun katkısı daha da artıyor, bir nevi açık gibi kullanmamızı sağlıyor.

    sol kanat ise nagatomo(linnes) - ndiaye - onyekuru ise atletik, kondisyonu yüksek oyuncular tarafından oluşturulmuş durumda. bu da takımın daha dengeli olmasını sağlıyor.

    2017 - 2018 sezonunda da çok kişinin dikkat etmediği bu nokta bizi şampiyon yapmıştı. 2018 - 2019 sezonun ikinci yarısında bu dengeyi yakalamış olmamız gelecek adına daha umutlu olmamı sağlıyor. bu sistem üzerinde ısrar etmeli ve geliştirmeliyiz.

    marcao' nun transferi ile defanstan top çıkarma konusunda daha rahatlayacağız gibi duruyor. bu da fernando' nun daha önde oynamasını sağlayıp, orta sahanın boş kalmasını engeller, hücum ve defans geçişlerini daha rahat sağlarız.

    önemli gelişimlerden biri ise 19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçında da fark edildiği gibi takımın kondisyonu ve diriliği artmış durumda, bu gözle görülür bir şekilde hissediliyor. skorda bağımsız bu sezon ilk defa iç sahada kuvvetli bir galatasaray gördüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın