• 1615
    mustafa cengiz'in beinsport haber'de şampiyonluk kutlamaları öncesinde bir açıklaması vardı. kendisine bu takımın neresinde eksiklik var ve transfer isteyen bölgeler neresi dendiğinde verdiği cevap hiç düşünmeden forvet olmuştu. gomis'e bir şey olsa elimizde sadece eren var diye de eklemişti. mayıs ayındaki bu açıklamadan sonra bugün baktığımızda aradan 8 ay geçmiş hala bir forvet transferi yapılamamış. üstüne gol kralı olan gomis satılmış eren ise kadro dışı bırakılmış. yazın hadi ffp yüzünden ve türlü beceriksizlikten dolayı forvet transferi gerçekleşmedi . yine de çok da kötü olmayan bir sırada devreyi bitirdi ve hala daha şampiyon olma ihtimali ile devre arasına girdi. devre arası girdiğinde herkes gibi yönetim de en acil takviye yapılması gereken bölgenin santrafor olduğunu bilirken yapılan 3 transferin de savunmaya olması zaten ayrı trajı komik bir durum.

    galatasaray'ın şimdi yazdaki gibi ffp açısından sıkıntısı da bulunmamasına rağmen(14milyon euro gibi bir bütçe var) hala daha oyuncu transferin sağlayamaması komedi. hele bunu bariyerle barikatla açıkladığın zaman komik ve aciz bir durma düşüyorsun. kimse galatasaray'ı bu beceriksizlikle dalga malzemesi haline düşürmeye hakkı bulunmamaktadır. hele bunu transferin bitmesine 1 hafta kala oyuncu bakıyoruz diyerek şaka gibi açıklama yapmak saçmalığın önde gidenidir.

    umarım transferin bitimine 1 - 2 gün kala adebayor, mustafa pektemek ikilisini transfer ederek forvet ihtiyacımızı karşıladık gibi abuk subuk açıklamalarla gelmez. he gelirlerse de aynı hızla istifa etmeleri gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın