• 1569
    yaz transfer sezonu uefa kriterleri filan derken oyuncu satma konusu istedikleri olmayınca bir nebze gomis'i satıp "iki forvet alacağız" deyip kimseyi almamalarını biraz olsun anlayabilmiştik ama aradan 3.5 ay geçiyor ve ciddi meblağlara oyuncu satıyorsun ancak, kampa bir tane santrfor veya stoper yetiştiremiyorsun. yani, birincisi bile her ne kadar skandal bile olsa sadece "hata" olarak kabul edilebilir ama sen para ve imkan olmasına rağmen zamanında hiçbir doğru hamleyi yapamıyorsan bunun adı artık "beceriksizlik"tir.

    sürekli hatalarımızdan ders aldık deyip, aynı hatayı tekrarlıyorlar. ilk transfer dönemlerinde ndiaye'yi gönderip, yerine kimseyi alamadılar ve fatih hoca şapkadan donk'u çıkarmasa zor şampiyon olurduk. ikinci transfer dönemi zaten bafetimbi gomis'in gönderilmesi - iki santrfor alacağız diye söylenip, kimsenin alınmayışı - gomis'in, modeste'nin, menajerin vs. herkesin itibarsızlaştırılması ama her galibiyette tüm mikrofonlara konuşulmasına rağmen, bir anda ortadan kaybolmaları - sonuç olarak tek santrfor olarak eren derdiyok'un kalması.

    üçüncü transfer dönemi de ne yazık ki öncekilerden farklı değil. her dönem daha güçleneceğiz, defolarımızı kapatacağız, kenetleneceğiz diye umutlanırken, eldeki iyi oyuncuların gönderilmesiyle daha da defolarımız artıyor. geleceğe dönük ümitli bakmamız gerekirken daha da geriye mi gideceğiz diye karamsar bir tablo çiziyoruz bu yönetim yüzünden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın