• 1562
    genel anlamda kendilerini savunan bir insandım. ancak 2018 2019 ara transfer döneminde ciddi anlamda kredi tükettiler.

    kimse yok mali tablo yok galatasarayın geleceği demesin. görev tanımında sadece mali tabloyu düzeltsin yazmıyor bu insanların ki gerçekçi olalım, hiç sevmesek bile dursun özbekin riva peşkeşinden kulübe giren para ve yine dursun özbekin paralar saçarak kurduğu kadro ile işleri daha önceki yönetimlere göre daha kolaydı. yani finansal başarı var ortada ama bu arkadaşlar şapkadan tavşan çıkarmadı, sadece olması gerektiği gibi düzgün bir plan izlediler.

    bu arkadaşların görev tanımlarının başında sportif başarı var ki bir spor kulübüyüz bir finans merkezi değil. bunun için de düzgün bir kadro kurmak, mali yapıyı buna göre ayarlamak, kadro planlamaları vs herşeyi ayarlamak bu insanların görevi. bir koca 4 ayı fotvetsiz geçirdik, sürekli ocak 2019u hedef gösterdiler ve ocak ayının sonuna gelirken görüyoruz ki doğru düzgün bir planlama yapılmamış, isimler yedekli şekilde belirlenmemiş ve transferlerde hiç yol katedilmemiş. bu hem planlamada hem iletişimde inanılmaz eksik olduklarını gösterir ki yönettikleri kulüp türkiyenin en büyük camiası.

    yangıncı taraftarlık vs değil yaptığımız galatasarayımıza sahip çıkmak. elimizde para da varken, transfer döneminin sonuna yaklaşırken hala forvet transferi yapılmaması, tarihin en kolay şampiyonluklarından birini kaybetmemize ve bir sürü gelirden olmamıza sebep olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın