• 1536
    ekonomideki başarıları, borç alacak farkını ne kadar indirdikleri ile ölçülecek yönetimdir. haziran-kasım 2018 dönemi bilançoda bu farkı azaltmaya yönelik bir ödeme oldu mu, olduysa ne kadar oldu? bilen arkadaşlar yorumlar. ancak sportif anlamda hatalar yapmaya devam ederler ise ekonomideki başarıları maalesef hiç önemsenmeyecektir.

    benim için öncelikli olan ffp'nin delinmemesidir. ancak takımda bir mevkide hiçbir oyuncunun olmaması tutumlulukla, ekonomik davranmakla açıklanamaz. yaşlı yıldızlara paralar saçılması ekonomini kötüleştirir ama maliyeti düşük, henüz tanınmamış genç yıldız adayları alınmaması ile de ekonomin iyileşmez. tam tersi galatasaray, gençlere yatırım yaparak darboğazdan kurtulacaktır. gençlere yatırım yapmamak en az veteranlara paralar saçmak kadar galatasaray için tehlikelidir.

    bu transfer dönemi geçti ancak yönetim yaza kadar scout ekibi ve fatih hoca ile birlikte çalışacak bir transfer komitesi oluşturmalıdır. ve bu kişiler uluslararası ilişkileri yönetebilecek kapasite ve bilgi birikiminde olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın