resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 607
    hafta sonu oturdum valladolid maçını izledim. enes bazı konularda kendini geliştirmiş. sırtı dönük top alıyor, göğsüyle indiriyor, tek pas yapabiliyor. o boya rağmen hava toplarında hala zayıf ama.

    sadece bir ceza sahası golcüsü değil ama en iyi yapabildiği şey bu; ceza sahasında yüzü dönük top alıp onu gol yapmak. iyi bir atak bitirici, ama atağın olgunlaşmasında da sırtı dönük top alma, topu kanada açma gibi konularda çok etkisiz değil. valladolid berbat bir takım, hücum yapmak gibi bir amaçları yok. enes'in o takımda ilk 11 çıkması da anlamsız zaten çünkü enes o zihniyette bir takımın hücumcusu olamaz. villareal de keza enes için doğru bir tercih olmadı. aslında ilk gittiğinde 4 4 2 oynayan çok doğru bir takıma gitti diye düşünmüştüm ama onlar da kontra atak tercih ettiler. enes böyle bir takımda sırıtır ve forma bulamaz, bulsa da formasını koruyamaz. oyunu rakip yarı sahaya yıkabilen takımlar için daha iyi bir tercih enes.

    sözün özüne gelirsek zaten bu yönetimin kimseyi alabileceği yok, villareal'den enes'i kiralık isteyelim. devre arası olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum zira kendisi halihazırda zaten valladolid'de kiralık. bizde oynarsa hem bize faydalı olur hem de kendi değerini de arttırır ki bu enes kadar villareal'in de işine gelecek bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın