• 1530
    transfer konusunu kenara bırakarak eleştirelim. şu ana kadar hepimizin aklından geçene şeyleri bir bir sırayla yapmış mıdır? evet. mali bilançoda da gayet güzel bir istikrar sergilemiş midir? evet. ben uzun zamandır bu takımın karla bir dönem geçtiğini hatırlamıyorum. yani başarı sadece borçlarla adam alıp bu takımı şampiyon yapıp sonra futbolcu satamadan bu borç kambur gibi sırtımızda kalmasıysa öyle başarıya gerek yok.

    önce maddi durumumuzu düzeltmiş olmalıyız. borç yokken bizim altyapımızda daha bir çok ozan çıkar. hele ki fatih terim gibi bir hoca varken bu taraftar niye bu kadar panik havasında anlamıyorum. gidip 15-20 verip ünllü bir forveti koysaydı zararla kapatsaydık şampiyonluğun başarının garantisi mi var? şurda bazı yazarların yazılarını okurken sanırım fenerbahçe sözlüğüne kayıt oldum diyorum. adamlar 15-16. sırada bu kadar kötülemiyorlar. hala destek olanların, inananların sayısı çok fazla. biz 2. sıradayız. başakşehir'le aramızda 6 puan var. zaten 1 maç başakşehir'le. 2 maçlık puan yüzüne mi bu durum bu kadar eleştiri?

    bir kısımda da sürü psikolojisi mecut yani. forvet fotvet diye yırtınıyorsunuz ve bu forvet kesin alınacak. inanıyorum ki sadece daha uyguna kapatmanın yolları arandığı için bu süreç uzuyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın