• 1529
    mali idari konulardaki başarısı sportif idare konulardaki sıfırlığını ve iletişim özrünü eleştirmeye engel olmayan yönetim. 2018 haziran-kasım dönemindeki yaklaşık 3 milyon türk lirası kar açıklanmış. dursun özbek yönetiminin olduğu bir önceki yılın aynı döneminde 116 milyon lira zarar açıklandığı da göz önüne alınırsa yaklaşık 120 milyon liralık bir fark olduğunu söylemek mümkün ki mevcut kurda yaklaşık 20 milyon euro gibi bir tutara denk geliyor. bunun gelir artışından mı, giderlerin azaltılmasından mı kaynaklandığını anlayabilmek için daha detaylı şekilde tabloları incelemek ve daha önemlisi anlayabilmek gerekiyor.

    ancak borsa salonlarını bok eden futbol taraftarı gözüyle bakarsak en azından sezonun ilk yarısında her branşta kadro yetersizliğine bağlı çektiğimiz çilelerin boşa gitmediğini söylemek mümkün. özellikle iki ezeli rakibimizin ekonomik olarak darmadağın olduğu dönemde bu tabloyu ortaya çıkarabilmiş olmak tebrik edilesi bir durum. bir başarı mı yoksa sadece gereğini yapmış olmak mı olduğu tartışılır olsa da ezelden beri var olan maddi sorunlarımızı aşmamız konusunda bir aşama daha kaydedildiği su götürmez bir gerçek.

    tüm galatasaray kamuoyunu bu yönetimin arkasına toplayan şey dursun aydın özbek yönetiminin kulüpte yarattığı maddi ve sportif çöküntüyü temizleme ihtimali idi. en azından mali konularda iyiye gidiş olması sevindirici. sportif konularda umutsuz vaka olsalar da umarım bir sonraki dönemde gerekli takviyelerle o konularda da sağlam bir yapılanma oluşturulup alışık olduğumuz seviyelere doğru tekrardan yolculuğa başlarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın