• 11
    4 gün kalan maç.

    https://gss.gs/zUg.gif

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    süper lig 2018-2019 sezonu için kırılma maçlarından birisi olacak bence bu maç.

    19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçındaki iyi oyun ve takımın kondisyonunun iyi görünmesi acaba yalnızca ankaragücü'yle mi ilgili yoksa bizde de değişen çok şey var mı? bu en iyi göreceğimiz maç.

    izmir deplasmanları her daim zordur ama güzeldir. daha 8 ay önce çok güzel anılarla ayrıldık buradan. (bkz: 19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı/#2415486)

    illa ki oyuncular için de pozitif bir durumdur bu. sevdiğin bir statta ve atmosferde oynama, güzel anıları hatırlamak...

    fatih terim de sonunda takımın başında sahaya çıkabilecek, bunun bu maçla başlıyor oluşu da oldukça kıymetli. oyuncular bir tık daha konsantre ve istekli olacaklardır. deplasman dezavantajını bu şekilde telafi edeceğimizi düşünüyorum.

    sahaya dönersek belhanda'nın cezası, emre akbaba'nın sakatlığı ve nagatomo'nun yokluğu dışında, serdar ve eren'i de saymazsak ha bir de olmayan forvetimizi saymazsak eksiğimiz yok :(

    19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçı ilk onbirinden 9 oyuncu bu maçta yine ilk onbir başlar bence ama kim nerede oynar onu bilemiyorum, şöyle ki,

    eğer forvet transferi bu maça yetişir ve yeni gelen oyuncu direkt ilk onbire geçerse feghouli yine sağ kanatta oynar ama yetişmezse belhanda yerine donk'u mu alır hoca yoksa feghouli'yi ortaya mı çeker bilemiyorum.

    açıkçası deplasmanda oynuyor oluşumuz sebebiyle donk'un oynamasını skoru bulamadığımız takdirde ilerleyen dakikalarda hücum oyuncularını sahaya sürmemizi tercih ederim.

    artık onun detaylı analizini ve maç planını teknik ekibimiz yapacaktır.

    cumartesi gününden maçımızı kazanırsak cumartesi gecesinin de, pazar kahvaltısının da keyfi başka oluyor.

    dedim ya kırılma maçı diye, herkesin beklentisi bu maçta puan kaybetmemiz. biz genelde ligin ortasında pek seri yakalayamıyoruz. genelde serilerimiz hep nisanda başlayıp şampiyonluklarla bitiyor. (bkz: 7'de 7) , (bkz: 6'da 6)

    bu kez liderden 6 puan geride olduğumuz için farkın 6'nın üzerine çıkmaması ivme yakalama ve psikolojik olarak yarışta kalma adına çok önemli.

    biz kazandığımız sürece rakibimiz nasıl olsa bir yerde takılacak. 17 haftayı ne biz ne de onlar 51 puanla kapatamayacağımıza göre moral de bozmadan sabırla hafta hafta, maç maç, ilmek ilmek işleyeceğiz şampiyonluğumuzu.

    bu maç çok kritik ama bunu kazanırsak inanılmaz bir sinerji oluşacak. transferlerin takıma katılması ile birlikte de daha güçlenmiş bir takımla yarışta son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız ve şampiyon olacağız.

    bu yoldan dönmek yok!

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın