resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5992
    2016-2017 sezonunun ortasında göreve geldiğinde terim-mancini-prandelli-hamzaoğlu-denizli-riekerink görmüş ve yamalana yamalana liseden kalma pantolona dönmüş, hantal bir kadro vardı. tudor'dan beklenen, kendisine verilen hatırı sayılır bütçe ile de beraber bu kadroya 2011-2012 sezonundan beri ilk defa iskelet yenilemesi yapmasıydı.

    bu anlamda 2017-2018 sezonunun başında sıfırdan kurduğu kadro - transferleri kendisi istediyse - gayet başarılıdır. gol kralı gomis, hoca'nın hala kullandığı ndiaye-belhanda-fernando iskeleti, şimdileri açılıp değerini belli eden feghouli, canı istediğinde dani alves'e el öptüren mariano, mental ve ailevi sorunlarına kadar gayet iyi giden maicon. adamın neredeyse bedavaya gelip sorunsuzca giden latovlevici kumarı dışında boşu yok resmen.

    ha iyi teknik direktör müdür, hoca yarın canım sıkıldı bırakıyorum dese takımın başında görmek ister miyim, değildir ve istemem. ama adamın kadro mühendisliğinin gayet iyi olduğunu ve bıraktığı iskeletle şampiyon olup hala yarışta olduğumuzu kabul etmemiz lazım. özellikle birebir aynı işi yapması beklenen cocu'nun fenerbahçe'ye neler yaptığına ve rakibimizi nerelere düşürdüğüne baktığımızda tudor'u daha isabetli değerlendirebiliriz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın