resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3460
    son yaşananlardan sonra bileklerini keserek ya da bir otel odasında kafasına sıkarak intihar etmediği için çok dargın olduğum kadro dışı stoperimiz.

    serdar sık sakatlanan bir futbolcu. sahada da biraz dağınık bir görüntü sergiliyor. sakatlık durumu ve bu dağınıklığı zaman zaman takımı çok sıkıntıyı sokuyor doğrudur. doğrudur tamam da bu adam yüz kızartıcı bir suç işlemiş, vatana ihanet etmiş gibi muamele yapmanın manası nedir?

    senin şampiyonluk mücadelesi verdiğin takımın kadrosu tecavüz hükümlüsü, tacizci, fetöcü, hastanede silah sıkan, sabahın altısına kadar barlarda gezen adamlarla dolu. bu adamlardan bir şekilde faydalanılıyor ama biz tekmeye kafa koyan serdar'ı bir anda idama mahkum ediyoruz.

    2016 haziran ayında 4,5 m euro bonservis bedeli üstüne bilal kısa, sercan yıldırım ve furkan özçal verilerek alınan yerli oyuncunun bu kadar net, ucuz şekilde gözden çıkarılması anlamsız. bu takıma zerre faydası olmayıp, takımda yıllarca yer alan oyuncular oldu.

    ha sen çıkmışsın "kovirem seni bu köyden" demişsin, adam da peki deyip takım aramaya başlamış. türkiye'de galatasaray'dan aldığı 2m euro'yu verecek kaç tane kulüp var? görüşecek tabi.

    peki biz şimdi ne yapıyoruz? elimizde serdar aziz varken deli gibi yerli stoper arıyoruz. işte buna kafa derler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın