resim
Alan Douglas Borges de Carvalho
Takım:QD West Coast
Mevki:Santrfor
Yaş:35
Boy:1.78
Uyruk:Çin
  • 373
    artık takıma katılması an meselesi gibi görünen, kadromuzdaki brezilyalı sayısını bir yukarı çekecek oyuncu.

    kendisinden çok umutluyum. imkansız goller atması, 2,5 gol ortalamasıyla oynaması vs. gibi bir beklenti içerisinde de değilim üstelik. özellikle kapanan takımlara karşı kısır hücum aksiyonlarımızı yukarı çekeceğini düşünüyorum. mariano, belhanda, feghouli üçlüsü bize orta alan-kanat ve ceza sahası önünde müthiş organizasyon şansları tanıyor. bu konuda bence ligdeki en iyi takımız. fakat en büyük sorunumuz topu oraya getirdikten sonra baş gösteriyor. bu pas akışına forveti dahil edemiyoruz. yeltendiğimiz anda topu kaptırıp kontra yiyoruz. bu sorunu çözecek olan da bileklerine hakim bir forvet oyuncusu, keza ne eren derdiyok ne de sinan gümüş bu beceriye sahip değil.

    umarım tek forvet olarak düşünülmüyordur. kendisini rakip takımın stoperlerinin arasına bağlamak hummer ile tarla sürmek gibi bir şey olacaktır. oraya fizik gücü üst düzey, kafa toplarına hakim ve rakip savunmayı yıpratacak koşu becerisi olan bir santrafor gerekiyor. onun yardımı olduğunda çok ama çok daha keskin ve tehlikeli bir hücum silahına dönüşecektir alan.

    iki forvet transferi yapmayı becerebilirsek o zaman takım olarak elimizde çok büyük bir avantaj olacak. şöyle ki; orta saha ve kanat oyuncularımız gayet becerikli ve hücum organizasyonlarında gerçekten çok etkililer. bunun yanında ileri uçta tek-çift ve üçlü forvet seçeneklerimiz doğacak (onyekuru veya feghouli'nin katılımıyla). böyle olursa çok can yakan bir takım oluruz. özellikle de şu deplasmandaki tatsız oyunlarımız bir nebze geride kalır diye düşünüyorum.

    toparlayacak olursak; tek başına forvet sorunumuzu çözeceğine inanmıyorum. ikinci forvet transferi halinde gerçekten izlemeye değer bir hücum gücüne sahip olacağımızı düşünüyorum. bu yapılanma kendisini de alınacak santraforu da çok yukarıya taşıyacaktır. yeter ki demba ba gibi saçma isimlere yönelmesinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın