resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5977
    kendisinin dönemindeki galatasaray'ın temposu bambaşka bir seviyedeydi, takımımıza çok iştahlı bir futbol oynatıyordu fakat büyük maçlarda bir türlü isteneni veremedi.

    teknik olarak gelişeceğini düşünüyorum. birkaç sene sonra tekrar takımımızın başında da görmeyi isterim açıkçası. birçoğunuz teknik direktörlük pozisyonunda başarılı olacağını düşünmüyor olabilirsiniz belki ama ben aksine çok başarılı olacağını düşünüyorum.

    maalesef galatasaray'ın başındayken muhteşem bir algı yürütülüyordu. fatih terim'e, şenol güneş'e sorulamayacak sorular kendisine yöneltiliyordu.

    gönderilmesi gerekiyor muydu, kesinlikle evet. büyük maç kazanamayan bir galatasaray'a taraftarın tabii ki de tahammülü olamazdı.

    ancak şu gerçeği de göz ardı etmemek gerekiyor diye düşünüyorum; geçen seneki şampiyonlukta takımımızın başında fatih terim vardı ama bana göre bu şampiyonlukta tudor'un da çok büyük katkısı vardı. takımımız fiziksel olarak muhteşem bir seviyedeydi, bir nevi fatih terim bu konuda tudor'un ekmeğini yedi diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın