resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1972
    sene 1998. fan*tik veya başka bir spor gazetesinin ilk sayfasında, sol üst köşede sarı formalı bülent korkmaz fotoğrafı. haberde "bülent veda ediyor." tarzı bir başlık. başlığın altında artık fatih terim tarafından istenmediği, kendine kulüp aradığı ve yakın zamanda florya'dan ayrılacağı yazılmış. bülent gerçekten o ara gözden düşmüş. terim bülent'le çalışmak istemiyor, yetersiz görüyor. terim'in gözünden bir kere düştün mü toplaman da zor. o terim yıllar sonra tugay için de "haklısınız ya, takmışız çocuğa." demişti diye hatırlıyorum ama o zihnimde silinmiş bir anı gibi, belki benim zannım olabilir.

    her neyse. sene 2000, mayıs'ın 17'si. kolu sargılı bülent korkmaz, f tipi ile birlikte uefa kupasını havaya kaldırıyor.

    efsane olmasının sebeplerinden biri de bu vazgeçmeyiş işte. adamın hayatı bu kavgayla geçti. kavga ede ede takımda kaldı. kavga ede ede takım kaptanı oldu. kavga ede ede uefa kupasını kaldırdı. kavga ede ede bütün kariyerini galatasaray'da geçirdi.

    yani terim inadını kırmak zor ama imkansız değil. o dipten çıkıp gözüne girdin mi de önüne dünya açılır. bkz. bülent korkmaz. bkz. sofiane feghouli. bkz. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. bkz. gelinim mutf... yok, bu sonuncusu başkaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın