resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2674
    sevgili her şampiyonluğumuzda desteği olan yöneticim,

    evet, her şampiyonlukta desteğiniz var, bunun için teşekkür ederiz. gece gündüz florya'da bir hayat yaşadınız, tansferlerin peşinde koştunuz, bu arma için emek sarfettiniz. bunun için sadece teşekkür ederiz ama, minnettar değiliz.

    çünkü biz belediye başkanını hizmet etsin, halkın sorununu çözsün, ulaşım, altyapı, sağlık imkanları, eğitim gibi konularda ihtiyaçlarımıza karşılık versin diye seçiyoruz. festival zamanı pahalı sanatçılar getirip bütçeyi yanlış kullansın diye değil. sel bastığında vidanjörlerle su boşaltsın da istemiyoruz, selin oluşmasını engellesin istiyoruz. sokaktakilere yemek dağıttığı için elbet mutlu oluyoruz ama sokaktakiler için kalıcı çözümler bulun istiyoruz.

    bugün sizden forvet istemiyoruz, biz vizyon istiyoruz. fatih terim ile çalışmanın farkındalığını istiyoruz. kadro mühendisliği istiyoruz. her sene transfer sezonunun son gününe kalıp, adaptasyon döneminde kaybedilen maçların maddi götürüsünün, erken alınacak futbolcunun bonservisine eklensin, kamp döneminde herkes birbirine alışsın istiyoruz.

    abdürrahim başkanım,
    yapın lütfen bunu. maddi gücünüz ve imkanınız var.
    fatih hoca ile bu dönemi üst üste şampiyonluklar ile geçirelim.
    dönemsel başarılara değil, sürdürülebilir başarılara odaklanalım ve her sene 1 temmuzda transferler bitecek şeklinde bir hedef tarihi koyalım ve siz de çıkıp her 1 temmuzdan sonraya kalan transferler için taraftarlara dürüstçe ve onlara değer verdiğinizi göstererek açıklamalar yapın.

    size son kez güvenmek istiyor ve destekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın