• 1492
    2018-2019 sezonu ara transfer dönemi performansı ile sınıfta kalan yönetimdir.
    aynı yanlışlıkları daha 4-5 ay önce sezon başında da yapan, sırf bu yüzden şampiyonlar ligini feda etmemize ve ligi de kaybetme noktasına gelmemize sebep olan senin, devre arasına girerken, diğer kulüplerden farklı olarak hazırlığını çoook önceden yapmış, en geç 10 ocak'a kadar tüm transferlerini kampa yetiştirmiş olman lazımdı. bu sene ittire kaktıra şampiyon da olsak, ki bu da ancak fatih terim marifeti ve biraz da rakiplerin hediyesi ile olur, yönetim hatalıdır kere hatalıdır. maalesef hatalarından ders alma yetisi yoktur. iletişim konusunda yerlerdedir.
    daö belasından kurtulmamıza vesile olmaları ve uefadan ceza almamamız konularında çokça takdir ettik, müteşekkir olduğumuzu defalarca dile getirdik ancak bütün ömrümüzü takdirle teşekkürle geçirecek halimiz de yok.
    bu yönetim bilmelidir ki artık tek maçlık bile kredileri yoktur.
    sadece ffp ile açıklanabilecek bir durum değildir bu, düpedüz beceriksizlik ve plansızlıktır. üstelik işin içinde yalan, umut tacirliği ... ne ararsan vardır. transfer yapacağız deyip yapamamak, sorulan sorulara pişkin pişkin "ben de merak ediyorum" diye cevap vermek aklımızla dalga geçilmesi değil de nedir allah aşkına? yahu alt tarafı 2 tane adam alıp koyacaktınız oraya. ya da paramız yok alamıyoruz deyip.baştan noktalayacaktınız taraftara umut vermeden.
    şu entryden 2 dakika sonra 3 tane bomba kap da açıklasalar bu böyledir.
    19 ocak 2019 galatasaray ankaragücü maçının olduğu günde başka şeyleri konuşmamız gerekirken bize bunları yazdırıyorsunuz ya, helal olsun size...
App Store'dan indirin Google Play'den alın