• 600
    2018 yaz transfer sezonunda yaşanılanlardan ders alınmamış anlaşılan. bu işlerden kim sorumluysa net başarısızdır. daha önce yazdım yine yazıyorum. lige ambargo koyabilecek , 2018-2019 şampiyonlar ligi d grubundan rahat çıkılabilecek durumdan ne hale geldik.

    2018 sezonu yaz transfer döneminde denayer yerine iyi bir sol stoper ve gomis yerine net bir golcü almak yeterliydi. orta sahaya zaten emre akbaba alınmış ve onyeuru ile ndiaye zaten uygun koşullarda kiralık alınmıştı. yapılacak iki iyi uygun hamle ile önümüz bildiğin aydınlık yol. ama ne yaptık iki hamleyide yapamadık değil yapmadık. gerekçemiz ise uefa ile yapılan ffp anlaşması. iki hamleyle sınırı aşarmıydık evet aşardık lakin aşar aşmaz uefa’dan men yemiyorsun ki. sene sonunda yıl içinde alıp sattığına bakarlar sonuç dengedeyse sorun yok. 2018 yazında alacağın iki uygun oyuncunun karşılığını 2018-2019 ara transfer döneminde yapacağın bir iki hamleyle karşılamayı hesap edip düşünmüyorsan idari konuda başarılı değilsin. bu düşünceyle herkes yönetici olabilir. şimdi ozan ile garry satıldı ordan para geldi böyle düşünmek kolay . o zaman futbolcu satma durumları yoktu nerden hesaplayabilirsin bu durumu diye düşünenler için fikrim şu, yöneticilik budur işte. üstelik galatasaray spor kulübü gibi bir dünya markasında yöneticilik yapıyorsan bu hesaplamaları düşünüp uygulayacaksın.

    diğer bir konu eren ve serdar aziz’in kadro dışı kalması. açık konuşayım bana göre serdar aziz galatasaray’da ilk 11 oyuncusu olabilecek seviyede değil. eren’de galatasaray ayarında değil ama gömdüğümüz kadarda berbat bir oyuncu değil. madem düşünmüyoruz madem göndermeyi planlıyoruz niye itibarsızlaştırıyoruz onu anlamıyorum. ikiside hem türkiye şartlarında hem dışarda piyasası olan adamlar. derdimiz oyuncu satıp gelir elde etmek değil mi. kimsenin kalbini kırmadan , kaos yaratmadan bu işten sıyrılamazmıydık. reel düşünen yöneticilerimiz olsaydı en azından düşünülseydi bu durumdan daha kötü durumda olmazdı. işin kötüsü vergi borcunu ödedik, oyuncularımıza tüm ödemeleri yaptık dedik fakat hop serdar ve eren’in alacağı olduğu ortaya çıktı.

    işin özü lig’de liderden 6 puan gerideyiz. ucl’de gruptan çıkamayıp şansla uefa’ya kaldık. stoper ve forvet hamlesini hesaplamayıp düşünmeyen yöneticilerimiz düşünselerdi bana göre lig’de lider bizdik ayrıca ucl’den gelecek parayla futbolcu ödemelerini yapardık. 2018-2019 sezonunun devre arası yarın başlıyor. forvet yine gelmedi olan tek forvet kadro dışı kaldı. en formda olan ve sezonun surprizi olan stoper ozan gitti ikinci iyi stoper serdar kadro dışı kaldı. genç bir stoper geldi oda takımla daha çalışamadı. 2018 yaz transfer sezonundan başlayıp 2018-2019 ara transfer dönemine kadar oluşan bu tablonun sorumlusu kimse net başarısızdır. yönetimse yönetim teknik heyetse teknik heyet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın