• 1482
    umut sarıkaya'nın bazı karikatürleri vardı; mesela yeni çocuk doğmuş bir takım gizemli adamlar gelip "çocuğunuz ileride bir şeyin yerini sorduğunda nereye koyduysan oradadır diyeceksiniz, bu size son uyarımız" diyor veya aynı şekilde anneleri kaçırıp işkence ederek oğullarına yakalı tişört yakıştığını söyletmeye çalışıyorlar.

    anladığım kadarı ile bu gizemli ekip galatasaray için de mevcut. 2005 yılından beri aktif olarak galatasaray forumlarının içindeyim taraftar hep aynı şeyi söylüyor. "transfer, takım kurmak, revizyon zor zahmetli işler, eğer maddi imkanlardan dolayı yapılamayacaksa, yapılamayacağını söylensin, bilelim, destek verelim ama yalan söylenmesin"

    bu hatırlarsanız adnan polat döneminde özellikle zirve yapmış, polat'ın transfer için dünya kupasının bitip oyuncuların geri dönmesini beklediğini söylemesinden 2 ay sonra culio falan gelmişti.

    gelen her yönetim, şeffaflık sözü veriyor. mustafa cengiz de gelmeden önce, yalan söylemeyeceğim, taraftara açık olacağım diye konuştu durdu. çıkıp deseydi ki "beyler durum böyle, biraz müsadee edeceksiniz, bu sene bir şey beklemeyecek, altyapıdan gençleri izleyeceksiniz. bakın çıkartıyoruz, satıyoruz. yazın bakacağız duruma." bunların hiç biri olmazdı ama sürekli vaat ve hepsinin altının boş çıkması. açıklamaların hepsinin sinir bozucu olması kendilerine karşı büyük tepki yarattı.

    o yüzden karikatürist umut sarıkaya'nın bu gizemli adamlarının bir şekilde galatasaray yönetimlerini ziyaret ettiğini ve "taraftara boş vaatler verip tutmayacaksınız, kamera görünce saçmayalacaksınız bir daha uyarmayacağız" diyip gittiğine inanmaya başladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın