• 1471
    eğer ozan'ın 7,5'a değil de 11'e satılmasında payı yoksa sonraki satıştan pay konusunda da bir hataları yoktur. nasıl forvet alınmamasında en büyük pay kendilerininse oyuncu satışında da pay onlarıdır. ben artık kendilerini eleştirmek için yer arandığını düşünüyorum. çalmayan, mali konularda hesaplı, iyi niyetli bir yönetim. fatih hocaya istediği alanı bırakıyorlar. 2 forvet alınca nasıl eleştirilecek o da merak konusu.
    tarihteki en kötü yönetimlerden biri deniyor, arkadaşlar ben yıllardır farklı bir takım mı tuttum? sadece bu yüzyılda kendilerinden kötü yönetimler; canaydın, polat, aysal(fatih hoca'dan sonraki dönemi) ve son olarak tarihin en kötü yönetimi dursun özbek.
    ben daha önce de belirttim transfer yapıp yapmamalarını umursamıyorum, ama gelin şöyle yapalım. 31 ocak'a kadar bekleyelim. eğer takımın ihtiyaçları giderilmezse ben de söz beriyorum bir daha kendilerini savunan entry girmeyeceğim ve yönetim istifa başlığına destek vereceğim. sadece 14 gün başlıkları yangın alanına dönmesin sonra istediğiniz gibi saydırın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın