• 12396
    ekşi sözlükte yazılanları dikkate alacaksak vay halimize. ekşi sözlük önce kendisine baksın. ekşi sözlükte nitelikli bir bilgiye ulaşabilmek, çöp dağlarının içinde değerli bir şey aramaya benziyor. o bilgiden faydalanmak için, o kokuşmuş, cahilce yazılan ve küfürlerle bezenen entrylerin içinden geçmek gerekiyor. tabi mideniz kaldırırsa. bir de kendilerine kutsal bilgi kaynağı diyorlar. pehhh.

    bu sözlük aynı galatasaray gibidir. his sözlüğüdür. içinde barınmayan bilemez. buraya sadece, sözlüktür işte yazıyoruz, çiziyoruz bakmamak lazım. yeri geliyor burada insanlar manevi duygularını paylaşıyor. birbirlerinin duygusal paydaşı oluyor, oluyoruz. yeri geliyor bilmediğimiz şehirde bir mekan önerisi bir yol tarifi alıyoruz. hem de kendimiz kadar güvenebileceğimiz kaynaklardan. buraya sağdan soldan gelip bir kaç entry okuyanlar burayı anlayamaz, onun için sağda solda boş yapmasınlar.

    son olarak; bu sözlük, bu topluluk, bu insan kalabalığı, adına ne derseniz diyin, güzeldir, hoştur, iyi enerjidir. burayı sevin ve koruyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın