resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2673
    galatasaray'da 4 farklı dönemde görev almış (2001-2002, 2011-2013, 2014-2015 ve 2018-devam ediyor.) yönetici.

    bu 4 dönemde ne yapmış, kulübü altından kalkamayacağı borç yüküne mi sokmuş? hayır. belirgin bir sportif başarısızlık var mı? hayır, aksine geldiği her dönemde başarılı olmuşuz. yöneticiliği dönemlerinde yüz kızartıcı suç işleyip kulübün prestijini mi sarsmış? hayır.

    mesele söylemleriyle şivesiyse bu adam 15 sene önce neyse şu anda da o. bu adamın da eksiği bu. katkılarının yanında eksileri, katkılarının zekatı bile etmez. (ha, kendisinin klas, iyi konuşan versiyonu da * sudan sebeplerle sevilmiyor o ayrı.) başkalarına gösterilen tahammülün, verilen kredinin yarısı niye bu adama verilmiyor ben hala anlamakta güçlük çekiyorum. salt ideolojik sebeplerden ötürü sevmeyenler için şöyle bir entry girmiştim, (bkz: #2578827). o konuyu direk geçelim o yüzden. ayrıca yönetim kurulu'nda bir tek kendisi mi var? o kadar adam var yani niye günah keçisi sadece abdurrahim albayrak oluyor?

    son olarak, merak etmeyin, elit liseciler m. cengiz'den de abdurrahim albayrak'tan da herkesten çok nefret ediyor. bu adamlar bir işe yaramıyor olsa, mesela devamlı devlet dairesi gezmeleri kulüple alakalı olmasa anında tefe koyar paketlerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın