• 12392
    karma'yi kafaya çok takmayacaksin. takarsan gider sagda solda sözlügü kötülersin. herkesin seni begenmesi gibi bir $ey söz konusu olamaz. sosyal medyada sevenin de olur, sevmeyenin de. ayni gerçek hayattaki gibi. tek fark, sosyal medyada duygularin gizlenebilmesi veya sahtele$tirilmesi daha kolay. ho$ bunu reelde yapabilen insanlarda var, biz bunlara ikiyüzlü diyoruz.

    karma ve takipçi pe$inde olanlar bir zahmet sözlüge ugramasin ve sagda solda sözlügü kötülemesin. iyisiyle kötüsüyle karde$ karde$ geçiniyoruz burda. hacimiz da var ateyizimiz de, solcumuz da var, ülkücümüz de. türk, kürt olaylarini zaten a$tigimizi dü$ünüyorum.

    9-10 yildir yaziyorum. temel amacim yazmaktan ziyade okumak, bilgi almak. maç ne zaman, hangi kanal veriyor, transfer oldu mu..

    e, arada bir bir $eyler de karaladigimiz oluyor. yazarken de hiç dü$ünmüyorum, acaba $u begenir mi, bu kizar mi diye. gerçek hayatta da öyleyimdir. dobra dobra çikar konu$urum, isterse babam olsun.

    siz de öyle yapin. fikirlerinizi kimseyi kirmadan, rencide etmeden, hakaret etmeden savunmaktan geri kalmayin. size katilmayanlar olabilir, ancak, saygili davrandiginiz sürece, saygiyi da bulacaksiniz.

    son olarak: nerde kaldi lan bu forvet?
App Store'dan indirin Google Play'den alın