• 1422
    beceriksiz yönetim,
    yazsam mı yazmasam mı düşünüp durdum... biraz üşendim de yazmaya ama artık dayanamayacağım sanırım. son derece sakin, soğukkanlı olmaya çalışacağım. ki öyleyim şu an...

    sezon başını hatırlayalım, gomis öyle yada böyle gönderilmiş, ki bu oluyor ise belli ki daha öncesinden planlanmış ayrılık. sonuç? koca bir transfer dönemi forvet alınmadı ve son 1-2 gün wagner love haberleri çıkacak kadar kaotik bir ortama bürünülmüş işin sonunda 31 ağustos'u 1 eylül'e bağlayan gece takım sezona forvetsiz başlamış. 6-0'lık alanya maçının etkisi ile taraftarın belli bir kısmı tepkili olsa bile ''yaa bir şey olmaz abi baksana tüm takım gol atıyor.'' diye bir avuntuya girişti. açıkcası ben bile biraz bu şekilde avutmaya çalışdım kendimi fakat sadece 1 gün sonra trabzon'da ilk 5-10 dakika hariç oynana rezil oyun ve 4-0'lık tokat bazı şeylerin fragmanı gibi idi adeta. ve öyle ya da böyle özellikle son 5-6 haftası çok büyük bir kriz ve kaos ile de olsa takım o kadar probleme rağmen (fener maçı sonrası süreç cezalar hocanın cezasıi, bursa maçı ve sonrasında takımın neredeyse yarısının sakatlanması) devre arasına sadece 6 puan fark ile girildi (normalde başarısızlık fakat bu şartlarda olabilecek en iyi pozisyon) ve ilk devrenin son maçından hemen sonra * sayın 2.başkanımız abdurrahim albayrak çıkıp ''ocak ayında yapacağımız transferler ile beraber...'' şeklinde devam eden bir açıklama yapıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=8Z4iSSxC2EQ

    peki bugün durum ne?

    16 ocak 2019 tarihinde bulunuyoruz ve hava muhalefeti olmasa takım dün akşam kupa maçında çıkacaktı. kamplar bitti 3 gün sonra ligin 2.devresi başlıyor * ve takımın hala forveti olmadığı gibi serdar gibi bir stoperi kaybetmiş durumda ve bunun üzerine yeni bir stoper alındı. yani daha esas eksiği gidermeden başka yerde eksik yarattık ve kapattık. bu olabilir bunda bir sakınca yok fakat koca devre arası bitti bitecek 3 gün sonra lig maçı var ve hala forvet yok... bu işler kolay değil kulübün ekonomik sıkıntıları var evet biliyoruz. fakat bence bahane değil... kimse gidin ibrahimovic getirin demiyor zaten. isimsiz bile olsa ''yama'' gibi olacak bile olsa en azından yarım sezon takımın gol yükünü çekebilecek birini getirin diyor. durum nerden bakarsanız bakın felaket. mustafa cengiz'e hiç girmeyeceğim zaten uzun oldu ona girersem içinden çıkamam işin. son olarak albayrak'ın en son bir gazeteci/muhabir'in ''transferi merak ediyoruz.'' sorusu üzerine söylediği ''valla biz de merak ediyoruz.'' lafı artık işi cıvkından çıkarmış durumda. beceriksiz olursunuz plansız olursunuz şu olur bu olur ama taraftarla insanlarla dalga geçemezsiniz. yönetim olarak derhal kendilerine gelmeleri gerekiyor yoksa büyük tepki gelecek gibi... bir yönetimin uefa olayı harici tek vasfı ''dursun özbek sonrası gelmek'' olmamalı olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın