resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2646
    yazısıyla, konuşmasıyla, şivesiyle eleştirilmesi normal değil. galatasaray’daki işleriyle eleştirilirse hiçbir itirazım olmaz.

    futbolcularla birebir iletişim kuran, onların problemlerini çözen, onlarla birlikte yatıp kalkan bir yöneticidir. oraya bir profesör koyalım deseniz olmaz çünkü karşısındaki 25 futbolcu’nun dilinden anlamaz. dolayısıyla abdurrahim albayrak bugüne kadar görevini yapmıştır.

    bu sene görev tanımımı biraz değişince, kulübün ikinci adamı olunca teklemeye başladı. çünkü abdurrahim albayrak’ın bildiği şey kulüp yönetimi değil futbolcu yönetimi. dolayısıyla transfer, taraftar, zamanlama ve iletişim işlerinde biraz şaşkın vaziyette.

    şahsen ben transfer konusunda abdurrahim albayrak’ın sözlerine pek takılmıyorum. zira o anda ne hissediyorsa onu söylüyor ama transfer hislerle olmuyor. kanaatimce transferin mutfağında yer almalı (çünkü iyi pazarlıkçıdır) ama ön plana asla çıkmamalı, çıkarılmamalı.

    faydalı bir yöneticidir ve devam etmeli ama bir zamanlar düşündüğü başkanlığı unutmalı. çünkü başkanlığın prosedürleri albayrak’ı çok yıpratır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın