• 534
    bana kalırsa serdar aziz ve eren kararı devre arası için doğru değildi. üstelik heriflere tonla borcumuz varken herifleri takımdan kovalamak hatalı bi' karar. bu paraları hemen isteyecekleri aşikardı. üstelik ''serdar fenerbahçe'ye bedava giderde orada iyi oynarsa.'' diye bi' çekinceleri de var sanıyorum yönetimin . bu 2 oyuncunun takımdan gönderilmesi sezon sonuna bırakılabilirdi.

    garry'nin elden çıkarılması doğru hamleydi. buradan gelecek parayla (en kötü ihtimalle kiralık olarak) adam akıllı bi' santrafor takıma katılabilirdi.

    marcao'nun her ne kadar başarılı olacağını ve doğru bi' hamle olduğunu düşünsem de devre arası zaten 1 atımlık barutu bu bölgede harcamamalıydık diye düşünüyorum. bu transferde sezon sonuna bırakaılabilirdi. serdar aziz devre arası elden çıkarılmadığını varsayıyoruz tabi.

    garry'nin boşalan mevkisi için de potansiyel sahibi genç bi' oyuncu uygun maliyete bulabiliyorsak almalı yok mevcut şartlarda bu mümkün değilse de fegouli-onyekuru-sinan ve yunus ile kanat rotasyonunu sezon sonuna kadar götürmeliydik.

    bakın, sadece 1 tane tecrübeli ve kaliteli santrafor kiralayarak ve içinde bulunulan şu zor durumu düşünürsek eren'in de onu yedekleyeceğini , emre'nin de yakın zaman sonra iyileşeceğini hesaba katarak devre arasını böyle geçirebilirdik. şimdiyse muhtemelen birçok şey son saatlere kadar belli olmayacak ve büyük ihtimalle bi' eksiği kapatırken başka bölgede eksiğimiz ortaya çıkacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın