• 524
    bazı arkadaşlar forvete penaranda transferi yapılması ile ilgili eleştirilerimi(zi) haksız bulmuşlar, bulabilirler çok doğaldır. kendilerine saygı duyarım. bu tarz scout transferi veya genç transferi yapılması gerektiğini veya oyuncuya bir şans verilmesi gerektiğini düşünebilirler.

    ama, artık forvet transferi bu takım için çok elzemdir. sadece adam gibi bir forvetimiz olmadığı için kaç puan ve kaç para kaybettik allah bilir. bu nedenle yapılacak olan forvet transferinde deneyelim, yaşı genç ilerde olur , sene sonu beğenmezsek geri göndeririz , zarar etmeyiz deme lüksümüz yok. bizi şampiyon yapacak, bize doğrudan katkı verecek en iyi alternatifi bulmamız gereken bir zamandayız. hatta son iki haftadayız.

    genç transferi yapılır tabi ki. bunu en çok isteyenlerden biri benim. mesela ne zaman yapılırdı, gomis alındığında yanına bir tane de genç alalım tutarsa çok iyi olur dersen, veya sağ açıkta oynayabilecek canavar gibi bir topçu buldum dersin olmazsa feghouli oynar zaten. ya da iki senedir araştırıyorsundur evet biz bu adama yatırım yapalım dersin.

    şu anki şartlar ne yazık ki sağlıklı değil. sene sonunda şampiyon olmamı gerek. hem psikolojik üstünlük hem en az cl+lig'den gelecek 35-40 milyon euro. ara dönemde 3-5 milyon euro kar edeceğim derken bu paradan vazgeçilmez.

    neyse çok uzatmayayım hepimizin kafası ambole oldu. rıdvana hak verdiğim tek sözle yazıyı bitireyim. bu ligde şampiyon olmak istiyorsan atanın ve tutanın iyi olacak kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın