• 521
    ffp nedeniyle son 15 günde iki farklı oyuncu tipine yönlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    1- adı duyulmamış, az maaşlı oyuncular:
    bu oyunculara belirli miktarda bonservis verilebilir. büyükleri saymazsak tüm avrupa kulüpleri ffp adına düşük maaşlı oyunculara yöneliyor. ben şahsen, bu bağlamda marcao'ya verilen 3,5 - 4milyon euro'nun her şekilde çıkarılabileceğini düşünüyorum. neticede oyuncunun yıllık ücreti 800.000.
    2- ünlü, yüksek ücretli oyuncular.
    bunlara da mümkün mertebe bonservis vermemek lazım. burada en önemli örnek mario balotelli. balotelli gibi bir adamı, çok ufak kıpırdanması durumunda çok rahat uzak doğuya satabilirsiniz.

    ancak benim bu dönemle ilgili korktuğum bazı noktalar var. art niyetli olmak istemiyorum ama yönetimin bariz bir beceriksizliği ve anlamsız bir suskunluğu var. bu da olası senaryolarda bazı şüphelerin oluşmasına neden oluyor.
    mesela eren ve serdar'ın güzel rakamlara satılabileceğine inanmiyorum.
    serdar, eren ve fernando'nun henüz satılmadığı şu anda dahi kasada 15-16 milyon euro para olmalı. ve bu para ayın 31'ine kadar harcanmalı. bu baskı yönetime saçma işler yaptırabilir. ki kendileri böyle işlere teşne zaten.
    diyelim transfer dönemi sonunda elde para arttı. o durumda bir sonraki transfer dönemi başlamadan o parayı harcamanız gerekiyor... bu da sağlıklı bir transfer olmaz bence...

    neyse, fazla vakit kalmadı zaten. bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın