resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5973
    her ne kadar tecrübesiz olmasından dolayı gerek teknik anlamda gerek futbolcuların yönetimi konusunda basit ve acemice hataları olsa dahi dursun özbek yönetimiyle yapmış olduğu kadro mühendisliği konusunda saygıyı hak eden galatasarayımızın eksi teknik direktörü.
    sneijder'in son sene alacağı maaş, carole'nin kiralanma bedeli, bruma podolski gibi isimlerden gelen bonservis bedelleri kasaya artı 21 22 milyon euroluk bir girdi yazdırmıştı. imza bedelleri ve bonservisler dahil yaklaşık 45 milyona baştan yepyeni bir takım kurulmuştu. o dönem takımdan gönderilen isimler dolayısıyla sağlanan 20 küsür milyon euroluk tasarruf sayesinde totalde 25 milyon euro gibi bir rakama mâl olmuştu bu yeni takım. ve o takım fatih hocanın da çok büyük katkılarıyla sene sonu şampiyon oldu. ama iyi bir kadro mühendisliği yapıldığı sanırım bugün daha iyi anlaşılıyor. mustafa cengiz geldiğinden beri ndiaye, gomis, garry, belhanda'dan sırasıyla 16,6,9,9 milyon euro bonservis bedeli elde ederek toplamda 40 milyon euro gibi bir gelir elde etti.
    2017 yazında yaklaşık eksi 25 milyon euroluk bilanço yaratılarak kurulan bu takımdan kısa vadede 40 milyon euro gelir elde edilmesinin yanında satmak istediğimizde brezilya'dan ya da arabistan iyi kötü müşteri bulabileceğimiz feghouli,macion,mariano,fernando'da hala kadromuzda bulunan ve sözleşmeli futbolcularımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın